www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hur hittade ni er häst?

Som frågan lyder, hur hittade ni eran häst? Jag kommer till hösten börja leta häst till mig själv och skulle nog behöva lite tips på hur man hittar den rätta hästen. När jag går ut på Hästnet finns det extremt många hästar, vart ska man börja? Vad borde jag leta efter? Egentligen spelar nog inte antal gångarter någon större roll, men från början var jag säker på att jag inte ville ha ett sto för de brukar vara så "stoiga". Men efter att ha provridit lite så hittade jag ett fantastiskt sto som jag fastnade lite för. Alltså spelar det inte någon roll om det är en valack eller ett sto, det är ju faktist individen som är det viktiga. 
 
Den perfekta hästen för mig är nog en snäll individ som jag kan rida både i skogen på och på banan. Jag kommer inte satsa på tävling, men det skulle vara roligt att kunna delta i någon lättklasstävling någon gång, och även rida kurser på. Hästen får gärna ha motor och framåtbjudning, och lätt för tölt.
 
Är det någon där ute som har den perfekta matchningen för mig? Lämna gärna en kommentar. 
 
På bilden ser ni Soley från Tuvadalen som jag red under en längre period, ett sto som inte alls var så stoig och mycket motor hade hon vill jag lova. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!