www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagens fotografering

(null)
 
Tänkte uppdatera lite snabbt med en bild ifrån dagens fotografering av föl och unghästar. Massor av bilder togs, och jag har inte hunnit ladda över de till datorn än, det får bli morgondagens projekt. Jag kom hem så pass sent att jag helt enkelt inte orkade idag. 
 
Hästarna var i alla fall fotogeniska idag, speciellt fölet Vals som tyckten det var spännande att bli fotograferad. Han sprang runt i hagen med med sina långa ben. Liten knepigt med ljuset idag dock, solen sken så otroligt mycket att det var svårt att få till något bra ljus på bilderna. Speciellt när hästarna springer in och ut i skugga! 
 
Hoppas ni har haft en härlig dag i solen och att många av er är lediga imorgon! Kom tillbaka in här imorgon så får ni se bilder från dagens fotografering :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!