www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Blogg.se

Okej, hjälp mig nu. Det är dags att byta bloggportal tror jag. Blogg.se gör mig helt galen när man ständigt får felmeddelanden och har problem att öppna vissa sidor. Eller är det bara jag? 
 
Är det fler där ute som har problem med denna bloggportal och blir lika tokig som mig på det? Blogg.se känns gammalt, och ouppdaterat. De skulle behöva se över hela portalen och laga de många buggar som finns. (Inte minst den i designläget som har varit i flera månader...) 
 
Detta felmeddelande fick jag otaliga gånger imorse, när jag försökte logga in på min profil. Jag tror det kan vara droppen. 
 
 
Kommentarer
Postat av: Mösstanten

Jag har precis samma problem idag. Som tur är hadejag ett färdigt inlägg som jag kunde skicka iväg via appen. Nej det här är inte kul.

Svar: Nej verkligen inte. Det känns som de behöver fixa både ditten och datten på denna portal...
Islycka

2018-05-17 @ 11:55:19
URL: http://mosstanten.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!