www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vintermästerskapen 2016

Dagen i ära har spenderats med god mat och ännu mer god mat. En riktig god frukost hemma hos Hampus syster, hennes sambo och barn. Även Hampus mamma var med. På kvällen blev det grillning i Linde med min familj, min syster fyllde 19 år och det är tradition att grilla på hennes födelsedag. Så nu är det officiellt vår i våran familj. 

Åter till vinternästerskapen som jag och Lisa var på igår. Vi hann inte se hela tävlingen, men vi kom lagom till femgångsuttagningen och såg sedan alla finaler. Mycket fina hästar, men det hade vi ju kunnat räkna med eftersom tävligen nästan håller elit-nivå. För att placera sig krävs en häst som kan gå för 6,5 minst. Gör inte hästen det utan får dryga 6,0 i poäng sätter man upp en junior eller Youngrider på hästen. Så den kan få en fin placering. 

Jag må vara tjatig men blir så extremt irriterad på när storfräsarna röjer runt i T8. Snälla, ge mig en förklaring till varför ni gör det. För enligt mig ser jag inte varför ni inte skulle rida T3. 

Den som vann T8 fick poäng i samma stil som de i T3. Iofs är det lättare att rida T8 då du kan fräsa i någon minut i ena varvet och fräsa lite i andra varvet. Du behöver ju inte ens tänka på ett tempo. Så det är klart att det är lättare att få högre poäng där eftersom det inte är lika många moment som räknas. Missar du ökade tölten i T3 blir du ju nollad i det momentet. 

Meeeen. Har man en fin häst är det ju trevligt att rida T8a och få fina priser när man vinner. Tycker bara det är lite tråkigt för oss "vanliga" ryttare som inte skulle platsa, ens i T8a. Men jag har ju insett att vi får vända oss till andra tävlingar. 

 

  

Kommentarer
Postat av: Jenny

Läs gärna Dennis meddelande på hans facebooks sida :) Alla kanske inte gör som Denni men det han gör är fantastiskt! :)

Svar: såg det sen :) det var väldigt fint av honom!
Emma

2016-03-13 @ 23:18:36
URL: http://nouw.com/karlssonskan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!