www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snart stallet

Snart är det dags för mig att åka ut till stallet, har nyss hängt lite med Lisa och det blev en snabb titt i hennes lägenhet. En mycket fin lya hon har fått.
Idag skall jag rida Tinna en sväng, kommer bli ute på banan eller inne på ridvolten. Beror lite på hur vädret kommer vara när vi åker ut. Är det inte för dåligt får de bli en ridtur ute i paddocken. Den är lite större. Annars håller jag mig inne på ridvolten. Vi kommer fortsätta träna för att ha en bra form i samtliga gångarter så klart. Och vi är snart där. Det känns bättre och bättre nu när jag rider henne, så det är skönt. Tölten har jag fått mycket bättre koll på och jag känner att jag kan börja rida henne nu istället för att bara "åka" häst. 
 
Senare ikväll kommer jag sitta med näsan i böcker, har en inlämningsuppgift som nästan är klar. Har bara lite småfix kvar som skall göras. Så jag räknar med att jag hinner det under kvällen.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!