www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Måndagsmorgon och hästgodis

Jaha, då sitter man här igen, Måndag morgon. Ny vecka med nya möjligheter eller någonting i den stilen. Jag skall försöka hinna ut till stallet några dagar denna vecka, men har ganska mycket i skolan denna vecka. Så det ska bli skönt när denna vecka är slut. Haha. 
 
Denna morgon började jag med en timmes morgonpromme. Nu sitter jag lite halft ustlagen i soffan och har en föreläsning. Lyssnar med ena örat faktist. Och hinkar i mig en stor kopp te. När jag var ute och gick så smet jag in på ICA för att köpa morötter. Ska faktist prova att göra lite hästgodis. Har hittat ett recept jag tror på så ikväll blir det att baka lite. 
 
Havregryn 5 dl
Mjöl 2,5 dl
Sirap ca 1,5 – 2 dl
 
Kommer eventuellt byta ut sirapen till honung, och kommer även ha i lite äpplen i smeten. Kika gärna in senare ikväll för att se mitt färdiga resultat. Någon som har testat att göra eget hästgodis? 
 
Tinna i sommras med hennes fina Sibelius. 
Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken vacker bild!! :)

Svar: tack så mycket :D
Emma

2016-03-14 @ 16:21:29
URL: http://punkten.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!