www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En kopp med te och tända ljus

Snart är det dags för mig att krypa ned i sängen. Jag kom hem från stallet för ett tag sedan, helt genomfrusen. Nästan så jag fryser fortfarande. Jag och Hampus åt lite middag innan jag satte med med sista rycket plugg för ikväll. Till middag fick det bli friterad kyckling och sötsur sås. Mums. Det blev så mycket kvar att jag kan äta det till frulle imorgon med. 

Idag i stallet red jag i paddocken. Tinna skötte sig bra tycker jag. Mjukare och mjukare för varje ridpass tycker jag hon blir. Det blev mycket träning på volt i skritt och tölt. Avslutade hela ridpasset med en lång avskrittning där jag ville ha Tinna låg i formen. Sista fem minutrarna böt jag och Lisa häst. Jag fick äran att sitta lite på Ninja. Hon kommer nog bli en fantastisk häst den där lilla tjejen. Riktigt snäll och trevlig. 

Imorgon kommer jag åka ut till stallet igen, med Lisa. Tror inte jag kommer rida någonting (tinna har medryttare imorgon) men jag kommer däremot hjälpa till med lite morgonstalls-sysslor. Fylla vatten, mocka, packa höpåsar, ta in och ut hästar osv. Så nog finns det saker att göra. Jag kommer även fotografera när Lisa hanterar och rider sin lilla gråa Ninja. 
 
Sov gott alla glada, och alla ni sura med för den delen! 
 
Ninja, Lisa och jag på väg in från hagen. Ett riktigt tjej-gäng haha. Ninja är ju söt i alla fall. Och vi andra är ju glada haha. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!