www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vilken kväll alltså

Vilken härlig kväll det var idag, blev en uteritt med Lisa och Tuva innan jag och Lisa fixade kvällstallet. Idag provade jag en ny häst som ja aldrig ridit förut, ett sto vid namn þalia (Thalia) född 2008 och efter Erro från Mörtö. Superstor den hästen med haha... rider bara stora hästar nu för tiden. Thalia var supertrevlig, väldigt snäll och tyckte nog det var roligt att komma ut i skogen på lite äventyr. Vi red i naturreservatet ikväll och självklart glömde jag min mobil i stallet, så inte blev de nå bilder heller... 

När jag rider en ny häst är det alltid najs att se så gas och broms funkar. Även ett plus i kanten om det går att styra. Thalia var fram och pigg, men hon svarade fint på förhållningar och försökte inte gasa iväg någonting även fast en annan häst i sällskapet ville de ibland... Hon Var mjuk i munnen, och jag gjorde lite skänkelvikningar över vägen för att få henne mer mellan skänklarna. I början av ritten blev det mycket skritt, så vi skulle ha några sekunder att lära känna varandra och varandras rörelsemönster. Men märkte ganska snabbt att hon var en supertrevlig häst, och då blev ridningen lite mer "slapp". Några galoppbackar blev det, men mest skritt och tölt. 
 
Vi var inte supersnabba med att fixa i stallet efterråt, men det var så mysigt ute i stallet och framförallt ett fantastiskt bra väder. Ville inte gå in. Men tillslut var det dags för hemgång, och hungrig var jag med. Som tur vad har jag bästa Hampus som hade lagat lite middag till oss två.
 
Superhärliga sommarhagar ikväll, vem vill inte vara ute en hel natt när man ser detta.
Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, vad det låter härligt! :)

2016-06-16 @ 14:34:33
URL: http://utgardets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!