www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ridlektion 1

Red Funi på denna ridlektion, gick superduper i slutet. Mycket som jag måste tänka på både gällande hästen, men även med mig, Sitsen, blicken, armarna, inte svanka, upp med händerna. Ja sakerna är många. Hehe. Kommer kännas i kroppen imorgon vågar jag gissa.
 
I början av lektionen red Tess Funi lite, för att känna på honom och veta hur han var just nu. Han hade stått och vilat i tre veckor nu, men han skötte sig bra i alla fall. Han testade mig några gånger och försökte smita från arbetet genom att springa på lite samt bara vägra jobba. Men i slutet av passet tyckte jag faktist att det gick riktigt bra. Vi jobbade mycket i skritt, där vår främsta uppgift var ytterbogen, den ville glida ut lite här och där. När vi fick koll på den gjorde vi samma övningar i tölt och i trav. Rida på volt och vända för ytter skänkel. Även rida honom lite utåtställd på volten. 
 
Jag är mycket nöjd med lektionen och ser fram emot den som jag skall rida imorgon. Hoppas vi kan komma ännu längre än vad vi gjorde idag. Tänka sig vad man kan åstakomma med en ridlärare vid sin sida!
 
En bild på mig och Funi från mycket länge sedan! Hoppas det kan bli lite nya bilder imorgon hehe. :) Nu ska jag upp på stan och kika när Movitz spelar, och eventuellt dricka lite öl. Det hör ju till. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!