www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Letar ridvägar

Sitter hemma nu och har inte så mycket att pyssla med, så då började jag leta efter lite ridvägar. Alltid kul att hitta några nya ridvägar och lära sig vägarna utantill, så man får lite att välja på när man skall ut och rida. Hittils har jag hittat en ny väg som jag skall prova i helgen. Och har även hittat ett område som jag skulle vilja utforska mera, finns nämnligen inte några vägar utmarkerade på kartan men har för mig att det ska vara fina sandvägar där. Jag kanske till och med tar bilen dit för att kika lite imorgon efter ridlektionen. Såg att det var grusväg fram dit jag ville. Hoppas bara det inte är någon bom över vägen som sätter stopp för min plan.
 
För att hitta nya ridvägar krävs det nästan att man tar en heldag med karta och kompass (i mitt fall blir det mobilen hehe) och rider runt och markerar ut vart man har varit. Skall se om jag hittar några band i stallet man kan sätta i någon buske. Så de andra i stallet kan ta del av ridturen. Undra hur länge man kan fortsätta att hitta nya ridvägar, såg nu på kartan att det finns två kalkbrott till i ett av naturreservatet, och hittade ett till naturreservat. Har massor av saker att undersöka under min semester!
 
Hur ofta hittar ni nya ridvägar? Eller har ni hittat allt som går att hitta? :)

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!