www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kursdag1

Ikväll blir det första lektionen på kursen för Tess. Jag och Lisa kommer rida tillsammans kl 17.00. Idag kommer jag rida Funi, som jag har ridigt mycket förut. Spänannde att rida en ny häst på kurs. Man lär sig så extremt mycket då, oavsätt vilken häst man rider får man en skjuts fram i rätt riktning med ridningen. 

Nyfiken på vad vi kommer göra på lektionen, men jag misstänker att det kommer bli mycket tölt för min och Funis del. Imorgon rider jag en lektion på em med, men även den är oklar vad jag ska göra på. Kommer fortsätta där vi avslutar ikväll. 

Ikväll kommer det bli lite mer uppdateringar om kursen, och om hur lektionen gick. Ska se om det är någon ute i stallet som kan ta lite foton. Det skulle vara kul att få till. Alltid kul med bilder. Efter lektionen skall vi grilla tror jag, mumsigt.
 
Eftersom jag kommer äta lite snacks ikväll tycker jag även att hästen skall få de. Jag vet att det från RSmustang är foder, men jag tycker att det funkar precis lika bra som lite snacks till hästen. Och en morot är ju alltid gott. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!