www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hemma

För några timmar sedan kom jag hem från stallet, där jag har hjälpt till nu under första dagen på Tess ridläger. Fick laga mat, visa lite hästfärger samt försöka göra ett quiz med saker vi går genom på teoripassen. Inte superlätt att komma på frågor som är lämpliga. Vissa är för svåra, och vissa blir för lätta. Det gäller att hitta en bra balans där i mitten någonstans. Till lunch fick det bli våfflor, med massor av goda tillbehör och frukt. mums. Jag tror jag gjorde ca 50 våfflor, men vi var ju en hel drös som åt, och man blir ju hungrig av att vara på ridläger. 
 
När ridlägerbarnen red sin lektion passade även jag och Lisa på att rida en kortare vända, det blev en uteritt. Men eftersom Funi gick med på ridlägret (där han såg väldigt fin ut) så fick jag rida Therese skimmel Efni. En stor och pigg kille, men som är supersnäll. Märke att jag fick rida honom lite annorlunda än vad jag har ridit Funi. Efni var känsligare och svarade på hjälperna på ett helt annat sätt, sen blir det ju annat när Efni är femgångare till skillnad mot Funi. 
 
Imorgon kommer jag och Lisa få lite sovmorgon, och skall inte vara i stallet föränn klockan tolv på dagen. Då blir det uteritt med lite bad!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!