www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Heja Sverige

Nu är det dags för match, på med sverigetröja, vallfärda till närmaste uteservering eller ladda upp med kall öl och chips hemma. Nejdå, inte riktigt så ser det ut för min del. Jag är inte alls ett stort fan av fotboll, och kommer inte bli det detta mästerskap heller. Istället tar jag mig en prommenad, kommer bli en lite längre prommenad och jag kommer förhoppnignsvis gå bort träningsvärken som jag räknar med att få från dagens ridpass. 
 
Det blev en uteritt för mig idag, på Hrina. Ett väldigt stort sto, nästan enormt men hon är väldigt snäll. Turen blev lite lugnare, med mycket tölt. Men eftersom jag inte har ridigt på några veckor komer detta kännas imorgon räknar jag med... På onsdag kommer det bli en tur till stallet igen, och på fredag-lördag skall jag rida kurs för Therese. Skönt och kul, räknar med att det kommer bli svettigt hehe. 

Hur ser er vecka ut? :D
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!