www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

FlipBelt

Har sett på diverse hemsidor att dessa band kommit in för försäljning, det har funnits sedan förra året vad jag kan veta men inte på de sidor där jag är inne och spanar dagligen. Nu är jag väldigt nyfiken på dessa, har någon provad just detta märke? Finns det billigare? Är dom billigare sämre? Tell me everything! Dessa FlipBelt har fyra fickor för diverse saker, mobil, nycklar bankkort ja allt man kan tänkas ha med under träningen. Nycklarna går att haka fast i en klämma inne i bältet. Sedan flippar man bältet ett varv när man tränar så öppningen är in mot magen, och då ligger sakerna säkra där.
 
Just dessa FlipBelt går att köpa på webb-butiken På Bettet. Där kostar de 249:- ordinarie pris men just nu är de nedsatta till 329:- Ni hittar dem HÄR.
 
Jag skulle tycka det vore lysande att ha ett FlipBelt eller någoting liknande nu under sommarens varma dagar. Speciellt när man är ute och rider, idag fick jag lämna telefonen hemma för att jag inte hade någon tröja eller byxor med fickor. Mycket osmart av mig, ifall någonting skulle ha hänt. Rekommenderar alla att ha med sig mobilen när ni är ute och rider!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag personligen har aldrig hört om dessa förut, men från din beskrivning så låter dem väldigt praktiska! Jag har faktiskt försökt komma på ett sätt som jag kan ha med mig mobilen när jag rider ut, men har inte kommit på något liksom jättebra sätt så.
Just nu använder jag ett (tror de heter) sportarmband som man "spänner fast" på armen. De finns att köpa lite här och var, och man kan hitta relativt billiga på olika ställen (jag har t.e.x köpt min på Lidl). Det enda som jag tycker är dåligt med dem, är att de oftast inte har någon "stängning" där mobilen ligger, men den brukar kunna sitta kvar ändå, eftersom dem sitter rätt tajt. Men annars tycker jag dem funkar rätt bra. :)

Svar: ja supersmart när man inte har fickor under sommaren :) har tidigare använt mig av sådana sportarmband man har på armen, men tycker inte dom rymmer super mycket. Skulle gärna få plats med lite fler saker i dem haha... Inte heller någon stängning som du nämner.
Emma

2016-06-14 @ 09:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!