www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag är tillbaka... typ

Känns nästan som att jag halft har gått under jorden, i alla fall här på bloggen. Har verkligen inte haft någon lust alls att skriva, och tänker inte heller be om ursäkt för det som vissa andra brukar göra ifall bloggen inte uppdateras på X antal dagar. Min blogg, och jag bestämmer hur ofta jag skall skriva, ibland blir det mer ibland blir det mindre. Jag är inte mer än människa och så kommer det förbli. 

För ett tag sedan var det påsk, och jag spenderade den ute i stallet, med god mat och hann även hjälpa Lisa lite med flytt. Hennes nya lya är så bra! 
 
Igår var vi ett helt gäng från stallet och lokalklubben Hrimfaxi som åkte till Örebrotravet för att rida. Vi hade hyrt travbanan för att kunna träna lite på den, roligt att rida i en helt annan miljö än vad man är van vid. Banans underlag var toppen, och även fast vi var ca 30 hästar var det inte alls trångt. Travbanor är ju så extremt stora. 
 
Jag hade med mig Tinna och hon skötte sig fint, hon gick snällt på och av transporten och var väldigt lugn på banan, Till en början var hon lite pigg, men det är klart att man är lite pigg när man inte har varit iväg på äventyr på flera år. Eftersom hon har gått som avelshäst har hon inte åkt till så mycket andra ställen än till olika hingstar för dejter. På banan skrittade vi mycket, hon var mjuk och lyssnade bra på mina hjälper. Vi töltade även mycket i kort tempo tölt, men provade även några vändor i ökad tölt. Sååå kul att ticka fram i ökad tölt på denn ahäst måste jag säga. Fina fina Tinna. Vi avslutade med att vi travade av i låg form, hon var ganska trött då. Efter ridturen fick hon bada lite, vi passade på när det fanns fina spolspiltor med varmvatten.
 
En rolig dag var det igår, men när jag kom hem var jag totalt supertrött. Sommande i soffan vid niotiden igår och vaknade där imorse haha. 
 
Haha, uppbindningsrepen var lite för korta för våra hästar. eller så var våra hästar för små för dem. Vi fick sätta fast dom i övre ringen eftersom de inte nådde ned till den nedersta där jag brukar sätta fast dem. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!