www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sport BHar?

Godkväll! Nu sitter jag här i soffan och rullar tummarna. Middagen är äten, plugget är klart och jag har redan hunnit med att träna. Nu är det alltså dags för den här timmen med dötid där jag skrollar genom diverse onlineshoppar för att se om det finns någonting fint. Någon mer än jag som fastnar i denna syssla varje kväll? Det jag fastnade för idag var sport BHar, och gud så mycket fint det har kommit. Det finns verkligen i alla dess former och färger nu för tiden, sen är ju frågan hur de sitter med...
 
Just när jag rider är det faktist en ordentlig sport BH jag önskar, en vanlig BH går inte att rida i för min del. Jag önskar en stabil och skön sportbh, gärna lite längre i underkant och inte någon halvfin som inte tål trycket i stallet. Den måste med andra ord vara i bra kvalitet. Men ska det vara bra kvalitet brukar det ofta smaka, under sista tiden har jag inhandlat mina sport BHar på Stadium Outlet här i Örebro, ibland är de bra men jag har även haft otur när jag handlat där ifrån. 
 
Jag hittade i alla fall dessa tre sport BHar på nätet, som ser ordentliga ut och till ett bra pris enligt mig. Vad kräver ni av en sport BH som ska funka i stallet? 
 
1. Grå sport BH m ljusare axelband 129kr (ord pris 399kr) LÄNK
2. silvrig sport BH 299kr (ord 499kr) LÄNK
3. vit sport BH, upp till D-kupa 299kr (ord pris 499kr) LÄNK
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!