www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skofix

Jahaja, jag slängde ett getöga på mina ridskor idag och dom var ju inte vackra. Först och främst väldigt smutsiga, men det var även så illa att den svarta färgen hade börjat åka bort. 
 
Så jag rotade runt i skåpet och hittade lite smörjsaker. Jag började med att tvätta skorna, lite varmvatten på en handduk för att få bort all skit. Sen på med lite läderfett och när den hade torkat smörjde jag in dom med en svart skokräm. Skorna ser nästan ut att va nya haha :)
 

Här har jag tvättat båda skorna me smörjt på med den svarta skokrämen på skon till höger. 

Bästa skokrämen med svart färg. Den finns på de flesta matbutiker och är inte så förskräckligt dyr hehe ;D Finns säkert bättre saker på en riktig skomakare. Om man letar efter märken och kvalitét. 

En halvdålig förebild på mina pjucks. Man ser inte riktigt hur skitiga de var, men kan lova att de var grisiga. 
Efter. Nästan som nya. Nästan helt svarta igen i alla fall. haha. Så nu kan jag ha dessa skor ett tag till framöver. Men jag måste försöka bli lite bättre på att smörja skorna. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!