www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Skämtar vädret?

Ni sitter jag i soffan och slappar de sista minuterna innan jag måste snöra på mig skorna och gå till jobbet. Inte alla sugen när jag ser hur vädret är utanför haha. Men men, det är ju i alla fall Fredag, och då kan man ju inte hänga läpp. Efter jobbet kommer jag och mamma åka ut till Ikea, Marieberg och sedan Hööks. Ska se om det fortfarande är rea på ridbyxor. För är det rea kommer nog ett par följa med mig hem. Eller så kikar jag bara. Skulle även behöva ett par nya ridvantar...

Tröjan som jag beställde från Hästia här om dagen kommer inte komma... så besviken. Den fann tydligen inte i lager även fast det stod att den fanns inne när jag beställde den. Så jag kommer nog beställa den från någon annan hemsida. Finns ju Kingsland i många butiker. hehe. 

Resten av helgen blir det att plugga för fulla muggar, och på Söndag blir det förmodligen en tur till stallet med Lisa. Och är vädret okej kommer jag nog smörja lite prylar. Hoppas inte det är samma väder som idag i alla fall. 
 
Vad ska ni göra för roligt denna helg?
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!