www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Just nu

Nu har jag precis varit i stallet och det fick bli lite longering i det lilla ridhuset. Vädret var tråkigt och jag var trött. Idag var det verkligen en grå morgon.

Tinna var väldigt duktig när jag longerade. Det var faktist första gången som jag longerade henne. Började i skritt för att sedan gå äver till trav. Det blev mycket skritt-trav, trav-skritt övergångar och mycket varvbyten. För jag blev så snurrig haha. 

Nu står tinna och käkar lite frukost. Havre, kraft och en morot blev det idag. Snart är det även dags för frukost för mig. Får se vad jag får för kul. Kanske blir en morot för min del med haha. 

En inte allt för bra bild från dagen, hade bara mobilen med mig som kamera. ska se om jag kommer slänga upp en film med. Kommer bli en film på instagram i alla fall så kika in där :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!