www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag måste till Island

Denna sommar känner jag att det är dags för mig att ta en tripp till Island. Hyra en bil, och åka runt för att se allt fint. Har aldrig varit där men skulle mer än gärna åka dit. Eftersom Västerås har börjat flyga billigt till Island är det dags! Men vart skall man åka? Ska man hyra bil? Vart ska man bo? Har ni några tips får ni mer än gärna kommentera dem här nedan. 
 
Blå lagunen. Bildkälla: http://www.vulkanresor.se/utflykt/bla_lagunen_island/

Kommentarer
Postat av: malin

alltså drömlandet!
mitt råd om du åker dit, ta med dig varma kläder, gärna vinteroverall även på sommaren. Man fryser, det regnar och är kallt men såååå häftigt.
Jag har nog aldrig frusit så mycket under de två veckorna jag var där och blev dundersjuk när jag kom hem, men det gör inget. SÅ galet häftigt.
Blå lagugen är ett måste, Golden falls var magiskt, alla varma källor och vägarna längst med kusten.
När jag klev av flygplanet kändes det som man hade landat på typ avatar!

Svar: fan va häftigt! Måste nästan åka dit! haha, usch för att frysa på sommaren :( men är det vackert kanske man kan stå ut haha.
Emma

2016-03-01 @ 16:01:46
URL: http://malinsjolander.se
Postat av: Jenny

Rekommenderar varmt en resa till Island! Flyger dit nu den 16 mars, dock blir jag där för att jobba och inte semester. Tredje gången jag reser dit, aldrig varit och "turistat" och rest runt ön. Men tänkte passa på längre fram i sommar att jag skulle med några vänner ta ledigt och fara en vecka runt hela ön.
På södra sidan av island skulle jag säga att finns de "fler" sevärdheter, och de ligger rätt nära varandra. Dock tycker jag själva naturen är helt klart vackrare på norra sidan, aldrig varit till blue lagoon och det skulle jag jättegärna fara till någon gång bara för att uppleva det. Annars skulle jag vilja resa till västra island för att se bl.a. lunnefåglar, stora vattenfall samt att jag har hört att naturen där är helt magisk.
Myvatn på norra sidan är även helt magiskt och det är vackert året om men rekommenderas på sommaren, eller om man vill träffa alla "julnissar" så då ska man fara i december. :)

Svar: kul att jobba där, har flera gånger varit inne på att åka över till ön och jobba. då jag har många kompisar som gjort det. men skulle inte vilja vara borta så länge haha. så första resan får nog bli en semesterresa faktist;D det ser ju underbart vackert ut
Emma

2016-03-01 @ 18:09:11
URL: http://nouw.com/karlssonskan
Postat av: SSK-Becca

oj vilken fantastisk bild!

2016-03-08 @ 16:55:21
URL: http://sskbecca.blogg.se
Postat av: Oliwia

Ser härligt ut, tror där är jättefint! Hade också hyrt bil om jag åkte dit! :)

2016-03-08 @ 16:59:19
URL: http://oliiwiaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!