www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hööks

Igår var jag ute på Hööks, men fick inte med mig någonting hem. Hittade verkligen inte någonting igår. Provade några ridbyxor men det var inte något par som föll mig i smaken. Det var svårt att hitta storlekar och det kändes allmänt rörigt i butiken. Även fast jag har hittat massor av snygga prylar på nätet så fanns det verkligen inte någonting i butiken. Lite synd att jag inte hittade några ridbrallor, då jag faktist skulle behöva ett par till. Som helst inte är svarta haha. Men jag vet att jag ofta slutar med ett par svarta brallor. 

Nu under morgonen har jag fortsatt min jatk på ridbyxor, men kom över dessa istället. En fantastiskt snygg väst och en Hoodie som ser väldigt skön ut. Tycker det är väldigt snyggt med vita/beiga/ljusa tröjor när man är i stallet. Speciellt under en väst, men det är ju ett av de mest opraktiska klädesplagget du kan sätta på dig... Jag brukar hålla mig ren i max fem minuter när jag har kommit till stallet. Antingen så går jag emot någonting skitigt eller så drar hästen med en gräsig/lerig mule mot tröjan.
 
Väst, Hööks. 549:- // Hoodie, Hööks. 379:-
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!