www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ridläger

Imorgon börjar barn och ungdomsridlägret på Tenglagården som håller på fram till Onsdag. Jag och Lisa kommer hjälpa till på ridlägret och då blir våra främsta uppgifter att sköta maten samt lite teori med barnen. Det jag och Lisa har klurat ut än så länge är att vi skall gå runt i hagarna lite och gissa färger på hästarna. Alltid kul att lära sig alla hästars färger, speciellt när som är lite udda. Islandshästar är ju ofta mer än bara bruna haha. 

Funi kommer troligtvis gå med på ridlägret så jag får se om jag kommer kunna rida honom. Annars kommer jag rida Thalia. Och imorgon kommer det bli en uteritt i skogen. Den är ju fantastisk. Om Funi inte går med på lägret på tisdag kommer det bli ett ridpass på banan igen för honom, och jag skall försöka få till en film då. Alltid kul att se hur man rider. Nyttigt för mig att se hur jag sitter. Jag lättar ju väldigt lätt från sadeln, och jag tycker inte själv att de borde synas så mycket. Men när jag i efterhand sitter och kikar på bilderna syns det verkligen att jag lättar. Inte bra, inte bra. 

Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagen med massor av barn. Hoppas bara det kommer vara fint väder. Det skulle vara skönt att slippa regn i alla fall. (och den där bilden på jackan som jag lovade tidigare idag kommer imorgon, jag blev så trött...) 

Denna bild är från mitt och Funis ridpass i Lördags.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!