www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagens Funi

Idag red jag en snabb vända på Funi som sagt, vi tog det lite lugnare och jag tyckte han skötte sig fint. Det märks att han har börjat fatta vad som gäller när vi rider och han börjar på ett helt annat sätt än vad han gjorde tidigare. I traven har han fått en riktigt stabil form, där han tidigare var lite osäker i formen. Tölten fortsätter vi att arbeta på men den har blivit mycket bättre den med. Där är han fortfarande lite osäker i formen och frågar hela tiden om hur han skall gå. 
 
Det blev lite bilder idag med när jag red, alltid lika roligt. Så nyttigt att se hur det faktist ser ut när man rider, och kul när man kan se förbättringar. Imorgon kommer det bli vilodag, men på måndag kör vi igen. Kommer jobba på ridläger måndag-onsdag så kommer hänga i stallet hela dagarna då :) Förhoppningsvis är det fint väder, och då har jag planerat att fota massor av fina hästar i sina härliga sommarhagar!
 
 
Kommentarer
Postat av: M J

Kul med utveckling! Fina bilder.

Svar: tack :) ja de är roligt
Emma

2016-06-28 @ 20:58:45
URL: http://mathildajanson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!