www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagen

Denna dag har varit sååå mysig så. Jag har varit ute ungefär typ hela dagen faktist. Började med lite frukost på jobbet (även fast jag har semester, men det är ju så mysigt där) för att sedan åka ut till stallet.
 
Red Funi på banan och han får en fet guldstjärna idag. Vi värmde upp mycket i skritt längst fyrkantspåret, där jag började med att rida på spåret, för att sedan göra skänkelvikning in så jag red ca en meter innanför ridspåret. Efter några meter flyttade jag ut honom igen. Det blev även mycket tölt och trav på volt. Även lite trav på rakt spår. Jag tycker det gar blivit ganska stor skillnad med tölten, han hittar fomen lättare nu och stannar i den bättre även fast han testar att gå som en stjärnkikare då och då. 
 
Tog även en uteritt med Thalia (den superstora snälla silversvarta). Hon skötte sig hon med, som vanligt :) Hon blev skodd igår (gick tidigare barfota bak) och det var lite skillnad nu när hon hade fått på sig skorna. Traven och skritten blev mycket bättre. 
 
Jag hjälpte även Tess med lite småpyssel i stallet, alltid höpåsar som skall packas och hästar som skall vattnas. Plockade även in lite hästar som Alex skulle sko idag. Han var och skodde både igår och idag så nu är nästan alla gårdens hästar nyskodda! :) Senare på kvällen åkte jag och Lisa hem till linde och mös med lite hundvalpar, dom har ett helt gäng sötnosar just nu. 
 
Imorgon blir det lektion för Therese vid klockan tio. Längstar redan, kommer rida Funi på lektionen.  
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!