www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

När ett ridpass går riktigt dåligt

Igår var det ett ritktigt dåligt ridpass från min sida. Jag tyckte inte någonting fungerade... Jag blev så arg och frustrerad på mig själv. Hur kommer man tillbaka efter ett sådant ridpass? Jag tyckte han kändes tung och tråkig i tölten, och i traven lyssnade han knapt på mig. 
 
Idag känner jag mig lite bättre över ridpasset, jag hade inte ridit Funi på ett par dagar nu eftersom jag varit på Öland. Och när jag tänker efter så var han rikgit avslappnad och mjuk i traven i slutet av ridlektionen. Vilket måste betyda att jag har gjort någonting rätt i alla fall... 
 
Idag blir det att åka ut till stallet under kvällen (planen från början var morgonen, men jag var så extremt trött). Jag ska rida ut en sväng på Funi och undersöka en av mina nya ridvägar jag tror ha hittat. Ska även ta med mig en liten påse ifall jag hittar några kantareller :) Jag ska även rida en sväng på Thalia (den stora silvermusblacken), hon kommer få sig en uteritt hon med. 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!