www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vintermästerskapen på Lördag

På Lördag är det dags igen för vintermästerskapen. Jag och Lisa har pratat lite löst om att åka dit för att kika. Såg att deltagarlistan är ute och det var många spännande ekipage. Skulle vara kul att kika på Matilda och Prestur, då jag bara sett dem i stallet under träning. Och Prestur är ju så snygg. 

Vill ge Vintermästerskapen en stor eloge för den tävling de lyckas att få ihop år efter år, och med den stora summa prispengar de har. Tycker det är en jätterolig tävling att kika på och den är bra arrangerad. Superkul med hingstauktionerna, och framförallt kul med en islandshästtävling som har mer än bara en startavgift i prispotten. 

Dock har jag aldrig själv tävlat vintermästerskapen för att konkurrensen är för hård i lättklass som senior. Bara att titta på deltagarlistan detta år... Helt sjukt fina ekipage, och tycker inte det är riktigt schysst att anmäla sig i lättklass då. Ibland kan ju faktist hästen vara oerfaren, men när man ser ekipage där varken häst eller ryttare är oerfarna sticker det lite i ögonen.
En högsta poäng borde det alltså få finnas för att få ställa upp i lättklass. Alltså du får inte ha fått poäng över 6,0 för att delta. Vill du delta då hör du hemma i öppen klass. Har man denna högsta poäng har fler "fritidsryttare" möjlighet att delta i lättklass och du behöver inte ha en häst med flott aktion. 

Men jag förstår om de som arrangerar vintermästerskapen struntar i detta då de har arrangerat denna tävling så många år, och med ett så lyckat resultat. 

Vill ni se vilka som är anmälda till denna helgs vintermästerskap kan ni kika in här: http://vintermasterskapen.se/wp-content/uploads/2016/02/vinterm%C3%A4sterskapen-del-2.pdf

 
Kommentarer
Postat av: Cassandra Haraldsson

Verkar kul :)

Svar: ja det är roligt:)
Emma

2016-02-17 @ 21:53:14
URL: http://sensor.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!
Detta handlar inte om detta inlägget, men jag undrar om din instagram (dagens_islandshäst) fortfarande är aktivt? :)

Svar: hejsan, nej den är inte aktiv fortfarande. men man kanske ska dra igång den igen om det fortfarande finns intresse? :)
Emma

2016-02-18 @ 09:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!