www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ridbilder

Kom precis på att det är väldigt dåligt med ridbilder här på bloggen nu. Har faktist inte några på mig och Tinna, men jag ska försöka hinna fota några i helgen då jag hoppas på sällskap i stallet! Inte lätt att fotografera sig själv när man själv rider, någon som har lyckats med detta och har bra tips på hur man gör? haha.
 
Gillar att ha ridbilder på bloggen, då de höjder bloggen till en annan nivå. (enligt mig...) Men, nu håller jag tummar och tår för sällskap i stallet och att vädret håller i sig så man kan få några bilder på när jag rider Tinna. Så länge bjuder jag på några ridbilder på mig och Sóley från sommaren och hösten. 
 
 
Kommentarer
Postat av: malin

tänk om man hade någon som fotade varje ridpass.. *Dröm*!

Svar: ja det hade ju varit fantastiskt! haha, såg på hippson att de har kommit en kamera som filmar en när man rider. Man ställer den bara på ett stativ så följer den ryttaren och hästen automatiskt haha!
Emma

2016-02-18 @ 20:16:56
URL: http://malinsjolander.se
Postat av: Cassandra Haraldsson

Så fina!

Svar: tack så mycket :D
Emma

2016-02-18 @ 21:53:26
URL: http://sensor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!