www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helgens häng med Alva och Lisa

Nu ska jag åka och hämta Alva vid tåget, för denna helg ska vi hänga hela trion. Alva, Lisa och Jag. Trion är samlad. Det var länge sedan vi härjade runt om man jämför med tidigare. Då var vi i stallet tillsammans nästan hela tiden, och så umgicks vi efter stallet med. haha. Det var fina tider det! Både jag och Alva var nästan arbetslösa, vi jobbade ganska lite i alla fall. Men mer tid till stallet blev det. 

Det kommer inte bli någon ridning för oss tre nu, utan vi ska bara umgås, dricka vin och goda drinkar samt förtära lite fika och mat. 

Glada funkisar på NM 2012. Det var en mycket solig tävlig om jag inte minns fel, och om inte alla bilder är totalt missvisande haha. Men kul var det, och man lär sig mycket runtom tävlingar när man är funktionär. Så jag tycker verkligen att alla som har möjlighet att vara det skall prova! :D
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!