www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Började morgonen så här

Gokväll på er! Nu sitter jag framför tvn och slökikar på fotboll tillsammans med Hampus. Eller jag kollar inte alls haha. 

Idag började jag dagen på Tinnas rygg. Åkte ut till stallet tidigt idag med för att hinna med stallet, vädret var helt fantastiskt underbart och jag tror Tinna tyckte det var roligt. Med bra underlag på vägen och med en pigg häst blev det mycket tölt. Både i kort och ökat tempo. Mycket roligt nu när Tinna har kondition, hon sprang verkligen på idag. Det var fantastiskt roligt. 

Innan jag åkte hem hjälpte jag Tess att packa ett helt gäng hö-påsar (medans Tinna fick sitt käk), blir en hel del hö-påsar att packa när man har så många hästar. Men höt var snällpackat så det fick på ett litet kick. På lördag blir det stallet igen, kommer sköta kvällsstallet och eventuellt rida Tinna. 

Hoppas ni har haft en toppendag!
 
 
 

Denna morgon var fin! 👌👌 #islandshäst #icelandichorse

Ett filmklipp publicerat av Emma (@islycka) Feb 25, 2016 kl. 8:58 PST

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!