www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagen

Nu sitter jag här i soffan, har mäkta ont i benen efter tre dagars ridning på rad. Imorgon kommer det bli vila för både Tinna och för mig. Sen är vi påt igen på Torsdag. Har nu lagt upp en lite bättre plan för henne, då jag har ridit henne tre gånger och vet på ett ungefär vad hon kommer ihåg från sin tid som ridhäst. 

Planen är att jag fortsätter rida runt inne i paddocken i ca två veckor till, hon går nämnligen barfota så det passar bra med korta pass inne på vår mjuka ridbana. När skorna har åkt på kommer jag börja med ridturer ut i naturen och skogen, då kommer det bli mycket fokus på framåtbjudning och tempo. Så hon får upp flåset lite. 

Nedan ser ni ett gäng bilder från dagens ridpass, inte alls så bra kvalitét då det är bilder tagna från några filmklipp som Lisa filmade. Hon är just nu väldigt rund, och har långa och oskodda fötter så det kommer bli skillnad när hon får lite pedikyr. Men inte illa för att ha stått i en hage i ca två år tycker jag :) Hon är så fantastiskt snäll den där Tinna :)

 
Kommentarer
Postat av: Ellen

Ser ju efter omständigheterna helt förträfflig ut!Jättesöt häst!

2015-09-29 @ 19:09:05
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/
Postat av: Ellen

Ser ju efter omständigheterna helt förträfflig ut!Jättesöt häst!

Svar: ja, och det blir bara bättre nu haha :)
Emma

2015-09-29 @ 19:09:05
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!