Dagen

Nu sitter jag här i soffan, har mäkta ont i benen efter tre dagars ridning på rad. Imorgon kommer det bli vila för både Tinna och för mig. Sen är vi påt igen på Torsdag. Har nu lagt upp en lite bättre plan för henne, då jag har ridit henne tre gånger och vet på ett ungefär vad hon kommer ihåg från sin tid som ridhäst. 

Planen är att jag fortsätter rida runt inne i paddocken i ca två veckor till, hon går nämnligen barfota så det passar bra med korta pass inne på vår mjuka ridbana. När skorna har åkt på kommer jag börja med ridturer ut i naturen och skogen, då kommer det bli mycket fokus på framåtbjudning och tempo. Så hon får upp flåset lite. 

Nedan ser ni ett gäng bilder från dagens ridpass, inte alls så bra kvalitét då det är bilder tagna från några filmklipp som Lisa filmade. Hon är just nu väldigt rund, och har långa och oskodda fötter så det kommer bli skillnad när hon får lite pedikyr. Men inte illa för att ha stått i en hage i ca två år tycker jag :) Hon är så fantastiskt snäll den där Tinna :)

 

Kommentarer:

1 Ellen:

Ser ju efter omständigheterna helt förträfflig ut!Jättesöt häst!

2 Ellen:

Ser ju efter omständigheterna helt förträfflig ut!Jättesöt häst!

Svar: ja, och det blir bara bättre nu haha :)
Emma

Kommentera här: