www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Smutsig liten Solbuse

Nu har jag precis kommit hem från stallet, åkte ut med en av de andra tjejerna som rider där och vi pratade mycket om de gamla goda tiderna då vi alla hängde på Forsen fyra dagar i veckan. Superkul hade vi, vår egna lilla ungdomsgård. Hoppas vi kan åka tillbaka dit någon helg och hänga runt lite, äta god mat samt rida en härlig uteritt. 

Idag red jag i alla fall ut på denna gula och smutsiga kuse, hon hade legat i hagen och var så extremt smustig. Fick träningsverk av att borsta henne nästan, blöt lera är då inte lätt att ha och göra med. Och allt syns ju så bra på henne. När vi red ut så fick vi sällskap av tre hästar till, så det blev allt lite fart vi red i. Superkul. Soleý var lite pigg, hon är ju inte van att rida så många i grupp. Men hon var så duktig så, vi töltade, travade och galopperade. 

Imorgon blir det vila för både mig och Soley, hon har skött sig så toppenbra dom tre dagar jag har ridigt denna vecka. Så kommer jag åka ut och rida ett pass på ridbanan ifall vädret håller i sig. Ska eventuellt göra kvällsstallet då med. 

Vad har ni gjort för någonting idag? :)

 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Skola och lite mer skola...suck, men snart är det helg iallafall och då blir det nog en tur ner till stallet

2015-03-05 @ 20:20:21
Postat av: Theresa

Fina Soley... ♡
Idag jobb, hämta barn på fritids, hem och ta promenad med barnet, äta middag, natta två barn och däcka i soffan! ;-)
Söndag stallet för mig, ska bli fint väder då så jag längtar! Ha det bra! :-)

2015-03-05 @ 21:15:29
URL: http://mammaT.blogg.se
Postat av: Josefin

Så fin bild och söt häst! :)

2015-03-06 @ 10:10:38
URL: http://josefinnnilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!