www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagens ridning

Nu har vi kalasat klart här hemma, vi har varit många människor. 14 stycken blev vi, med folk från både min och Hampus sida. Mycket tårta blev över så nu har vi tårta till många dagar framöver. haha. 

Idag tog jag mig en uteritt i naturreservatet. Har nog aldrig varit så blöt och kall som idag. Eftersom vädret såg lovande ut när jag red iväg hade jag knappt några kläder på mig. Var blöt in på skinnet, och väldigt kall. Men Sóley gick bra. Vi traskade runt mest i skritt på olika vägar i skogen och tog en liten paus vid kalkbrottet. Det är väldigt fint där men Sóley tycker det är lite läskigt. Nästa gång jag rider där ska jag sitta av och ta lite bilder :)! 

Jag hängde runt i stallet ett bra tag efter ridpasset, satt inne hos Tess och Linnea för att försöka få upp värmen och torka lite. När jag var någolunda torr gick jag ut till stallet igen och hängde vidare. Imorgon kommer jag och Hampus åka till stockholm, mer om det kommer imorgon. Ha de gött hej!

 
Kommentarer
Postat av: Louise - vitmossa

Mysigt med uteritt! Minus kylan och regnet då.

2015-07-30 @ 12:18:51
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: junialina.webblogg.se

Vad är hon för ras.

2015-07-31 @ 11:42:59
Postat av: junialina.webblogg.se

Vad är hon för ras.

2015-07-31 @ 11:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!