www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Starka åsikter

Nu när jag sitter och läser lite hästbloggar ser jag att väldigt många av dom har starka åsikter om antingen de ena eller om det andra. Kan vara åsikter om både bra eller om dåliga saker. Alltid lika spännande att läsa om. Men varför är det så? Varför har hästbloggare så enormt mycket åsikter? Är det för att vi är vana med att ta oss dit vi vill och reda oss själva för att vi gör det i stallet, eller är det för att vi är vana att få som vi vill och få allt framdukat på silverfat? 

Själv har jag mycket starka åsikter inom vissa saker, jag tycker det finns rätt eller fel, regler man borde följa samt vanligt vett. Men jag är inte en person som ser allt enkelriktat, jag tar mer än gärna upp åsikter till diskussion. (eftersom jag vet att jag alltid får rätt... skämt åsido!) Några läsare brukar lämna kommentarer på mina åsiktsinlägg, andra bara slöar genom dem, och jag tycker självklart det är roligast att få kommentarer så man kan föra en diskussion om det och se hur andra tycker. Så tycker verkligen ni ska kommentera mina åsiktsinlägg! 

Här nedan är ett par åsiktsinlägg som jag har skrivit: 
Varningslistan
Att blanda ihop sina facebooks
Det här med lättklass
Islandshästar kan inte...
 
Har ni något speciellt ämne ni tycker jag ska ta upp och skriva ett åsiktsinlägg om?
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror att vi har många åsikter inom ridningen då alla gör olika och alla tycker att de gör rätt, jag tycker det är jätteintressant att lyssna och diskutera om olika saker, speciellt när det rör ridningen :)

2015-02-28 @ 17:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!