www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Från Arkivet

Hittade lite ovisade bilder när jag kikade genom min dator, (rensade hela kameran på bilder förra veckan och hade massor av bilder där jag ej visat).
Detta är från ett ridpass i höstas, det var fortfarande bart på backen och man kunde rida i en tjocktröja. Om jag inte minns helt fel var Sóley en liten raket då. Vi red på vägen och tränade tölt. Men blev en och en annan sträcka i ökad galopp. Det är så extremt roligt! Skulle helt kart vilja tävla galopp någon gång. 

Imorgon har jag fullt upp då med, jobb för hela slanten. Både på restaurangen men även framför datorn som jag ska försöka hinna med innan jag går till restaurangjobbet. Sen är det bara att sätta sig framför läxböckerna för att plugga lite. Första tentan närmar sig med stormsteg!

Vad har ni gjort idag? :)

Kommentarer
Postat av: Melanie

Åh vilken söt liten pälsboll :') Ser ut att ha gudomlig päls!

Själv har jag arbetat järnet i stallet. Sopat, vattnat, lastat hö och mockat! Allt det där som hästarna inte vill göra ;)

2015-02-18 @ 03:19:32
URL: http://libertyfighter.blogg.se/
Postat av: Julia Forsbacka

Vilken mysig bild! Igår red jag båda hästarna och tränade dressyr och kondition - jättekul!

2015-02-18 @ 10:16:22
URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!