www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Arrangörsseminarium

Tidigt imorgon styr jag och min mamma kosan ned mot Kalmar och Valdemarsvik. Vi ska gå på ett seminarium för arrangörer inom TREC. Jag har precis börjat min utbildning som är på distans och kommer vara utbildad arrangör lagom till sommaren. Eftersom det är ett seminarium där vi bara ska sitta och lyssna känner jag att jag kommer kunna delta även fast jag är sjuk. Pencelinet har gjort sitt, men blir fortfarande grymt anfådd så fort jag går en kortare sträcka. 

När jag är färdig arrangör i sommar kommer jag och min mamma arrangera olika TREC tävlingar och träningar för dem som önskar. Har även planer på att ha lite teori hemma i min lägenhet. Den skulle passa utmärkt för det. En liten kurs i min lilla lägenhet :)! 

Har även stora planer inför 2016 med tävlingar jag ska arrangera! Så spännande så! Men mer får ni veta då. 

Någon läsare här som är lite nyfiken på TREC och vad TREC är för någonting, så rekomenderar jag er att kika in på www.trecsverige.se eller kolla deras facebooksida trecsverige. 

 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!