Veckans fråga

Länge, länge sedan jag ställde en fråga här på bloggen till er läsare. Men nu är det på tiden att jag gör det. 

Vad har ni på er i stallet under vintern? Jag försöker som sagt hitta någonting bra att ha på mig ute i stallet nu, det är inte alltid jag vill gå runt i en stor overall. Orkar verkligen inte det ibland. Speciellt inte just nu när vintern är så mild. (än så länge). Största problemet som jag har är skorna, jag måste hitta några vinterstövlar/skor så jag klarar mig när snön kommer. Just nu springer jag runt i gummistövlar... 

 

Kommentarer:

1 Anonym:

Jag har på mig en varseljacka från CRW köpt på hööks, helskodda termobyxor, även dem från CRW köpta på hööks. Har två par skor som jag varierar mellan, ett par vanliga vandringskängor från salomon (dessa kan bli lite kalla då jag ej får plats med sockor i dem) och ett par fårskinnsfodrade ridskor från mountain horse. Dessa kan jag ha sockor i men de är inte lika vattentäta. Jag har dock använt dem när jag har varit ute i timmar pga jobbar på island, så för vanligt hobby bruk funkar de nog utmärkt.

Svar: De skorna som är fårskinnsfodrade lät ju helt fantastiskt. Vet du om de finns kvar?
Emma

2 Fia - hippologstudent:

Muckboot, jättebra stövlar o skor, håller för kyla, vatten o värme :)

Svar: Håller dom för kyla? Har en kompis som köpte dem och var inte alls nöjd.
Emma

3 Emmilie:

När jag inte orkar ha overallen på mig brukar jag ha mina vanliga träningsbyxor under ridbyxorna. De är lite tjockare än långkalsonger och avleder svett superbra när man rider tuffa pass. Sen när det blir lite kallare brukar jag ta på mig ett par thermoleggins under träningsbyxorna (= tre lager). Därefter åker overallen på.
Mitt största problem är också vad man ska ha på fötterna så när du hittar något som är riktigt bra får du jättegärna blogga om det!

Kommentera här: