www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Veckans fråga

Länge, länge sedan jag ställde en fråga här på bloggen till er läsare. Men nu är det på tiden att jag gör det. 

Vad har ni på er i stallet under vintern? Jag försöker som sagt hitta någonting bra att ha på mig ute i stallet nu, det är inte alltid jag vill gå runt i en stor overall. Orkar verkligen inte det ibland. Speciellt inte just nu när vintern är så mild. (än så länge). Största problemet som jag har är skorna, jag måste hitta några vinterstövlar/skor så jag klarar mig när snön kommer. Just nu springer jag runt i gummistövlar... 

 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har på mig en varseljacka från CRW köpt på hööks, helskodda termobyxor, även dem från CRW köpta på hööks. Har två par skor som jag varierar mellan, ett par vanliga vandringskängor från salomon (dessa kan bli lite kalla då jag ej får plats med sockor i dem) och ett par fårskinnsfodrade ridskor från mountain horse. Dessa kan jag ha sockor i men de är inte lika vattentäta. Jag har dock använt dem när jag har varit ute i timmar pga jobbar på island, så för vanligt hobby bruk funkar de nog utmärkt.

Svar: De skorna som är fårskinnsfodrade lät ju helt fantastiskt. Vet du om de finns kvar?
Emma

2015-12-18 @ 21:35:37
Postat av: Fia - hippologstudent

Muckboot, jättebra stövlar o skor, håller för kyla, vatten o värme :)

Svar: Håller dom för kyla? Har en kompis som köpte dem och var inte alls nöjd.
Emma

2015-12-18 @ 23:20:35
URL: http://meistaraverk.blogg.se
Postat av: Emmilie

När jag inte orkar ha overallen på mig brukar jag ha mina vanliga träningsbyxor under ridbyxorna. De är lite tjockare än långkalsonger och avleder svett superbra när man rider tuffa pass. Sen när det blir lite kallare brukar jag ta på mig ett par thermoleggins under träningsbyxorna (= tre lager). Därefter åker overallen på.
Mitt största problem är också vad man ska ha på fötterna så när du hittar något som är riktigt bra får du jättegärna blogga om det!

2015-12-29 @ 20:22:03
URL: http://mingoesfishing.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!