www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tinna

Idag har jag ridit på Tinna, och jag tyckter faktist att det gick bättre än vanligt. Jag har ju inte ridit henne jättemånga gånger men tycker verkligen hon är superrolig att rida. Idag tränade vi mycket på volt, och mycket flytta för skänklarna. Kändes som att hon var mer med på noterna idag, och hon var lättare att jobba med. 

Vi värmde upp med vanliga volter, och tränade sen på tölten på volterna. För att sedan rida rakt och öka lite längst fyrkantsspåret. Att öka i tölt tyckte Tinna var riktigt roligt, och hon tickade så gärna på i ett snabbare tempo. 

Imorgon kommer jag åka ut till stallet igen, men då kommer det bli att rida Sóley istället för Tinna. Men det ska bli kul det med :)! Planerar på att ta en kortare ridsväng ut i skogen på henne, eller på grusvägarna. Men det beror lite på vad det kommer vara för väder ute...

 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!