www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Årsresumé, December 2015

Har ridit Tinna mycket, både på banan och i skogen. Så fantastiskt härligt att rida ut på henne i fint väder och ett högre tempo. En klocka när det kommer till tölt. Så kul med en häst som väljer tölten men fortfarande inte har svårt för de andra gångarterna. 

Jag har fortsatt rida Funi och lärt mig några fler knappar på honom, även fast jag inte tycker han är helt lätt än. Men jag tror att jag får bättre koll på hur han är som häst snart :)

Långritt i stallet. På lucia blev det en långritt med övriga som håller till ute på Tenglagården. Jag red på Sóley och red barbacka, fick lite ont i rumpan av att rida barbacka såpass länge... Soley har förresten åkt till en egen ägare nu, och jag hoppas dom kommer få det trevligt tillsammans :)
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!