www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

I arkivet

Vad otroligt mycket bilder man får uppladdade här på bloggen! Tänkte därför rota lite i arkivet då och då och gör därför en ny kategori som heter just Arkivet. 

Först ut är ett par bilder från en saluhästvisning på  Götarsvik för några år sedan. Jag stod och fotograferade mycket inne i paddocken under saluhästvisningen. På dessa bilder är det en liten busig unghingst som tyckte det var mycket roligt att visa upp sig för publiken.

Jag deltog sedan i en fototävling med en av bilderna från dagen (minns dock inte vilken bild men det var på en busig unghäst) Jag vann fototävlingen roligt nog och fick ett presentkort på 500:- som kom till mycket bra användning. Gjorde en jättefin canvastavla.

 
 
Kommentarer
Postat av: Emma Pettersson

Vilka söta bilder :D

Svar: tack :)
Islycka

2014-11-05 @ 22:59:05
URL: http://emmasspeciella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!