www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ridbilder

Här kommer det lite ridbilder från gårdagens ridpass. Svårt att se om det har blivit någon utveckling i tölten när jag inte har bilder från tidigare månader framför mig nu. Ska nog lägga upp en bild från tidigare så man verkligen ser om det är någon skillnad, och det hoppas jag verkligen haha. 

Tycker hon har helt okej benlyft, vi ska träna lite mer på formen och på takten men just nu orkar hon inte tölta så jättelånga sträckor så vi ska först och främst öva upp styrka i tölten. Vi har börjat träna på att samla henne i skritten för att sedan gå upp i tölt några steg en kort bit. Kommer vara nyttigt för hennes tölt! Har ni några bra övningar för att bygga upp styrka i tölten?

Här nedan ser ni lite bilder på en liten och smutsig hårboll aka Soley. Hon ligger ned i hagen och den är ju inte så ren och torr denna tid på året...

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!