www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Idag åker jag till Spanien

Idag åker jag till Spanien och kommer vara där i ca två veckor. Jag ska åka till ett ställe som heter Nerja, där min mormor har lägenhet. Så jag och min pojkvänn kommer att vara där nere nu. Ska bli hur härligt som helst med lite sol och bad.

Bloggen kommer självklart vara aktiv under tiden, då jag har förberett men en massa bra tidsinställda inlägg samt mycket bilder. Kommer ha internett där nere med så kommer förmodligen uppdatera lite då och då där nerifrån. Kommer kunna svara på kommentarer som vanligt. 

Bloggen kommer alltså vara som vanligt förutom att jag inte är i stallet på två veckor, vilket i sig kommer vara väldigt tråkigt. Vill ju vara där så mycket som det bara går...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!