www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stallet äger

Har varit ute i stallet nu med Lisa, vi har haft mycket trevligt. Blev en uteritt på Soley och Lisa följde med på Efni. Vi letade efter lite nya ridvägar, och vi hittade en riktigt bra liten sväg. Lite stig, lite gräs och lite grusväg. Perfekt för skritt, trav och tölt. 

Soley var en pärla som vanligt, lika pigg och glad som hon brukar vara. Jag och Lisa låg bredvid varandra i ökat tempo på grusvägarna utan att hon ville tävla. Vi fick även några kortare sträckor med tölt. Snart kommer den nog sitta som smäcken. Hoppas och tror att hon kommer få en fin tölt. 

Dögg har även fått ett föl denna morgon, men glömde min kamera hemma så blev inte några bilder på den lilla kraken. Fick bli dess fina bilder på Eros från Forsen. Bilderna är fotade av Lisa

Imorgon ska vi ut till stallet igen, ska rida i paddocken då, tycker det är för varmt att göra det nu mitt på ljusa dagen. 

Vad har ni gjort idag? 

 
Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Fina bilder!

Svar: tack så mycket :)
Islycka

2014-07-31 @ 15:23:17
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!