www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Diss

Jag kan faktist inte något annat än att dissa dessa pannband som är från Star rider. Jag brukar att Tyra tar fram massor av fina produkter till Star rider men dessa pannband föll mig inte alls i smaken. Kanske för att jag tycker det ser lite barbie-liknande ut. Jag är ju faktist inte så mycket för blommor och krussiduller, så det kanske inte är så konstigt ifall jag inte gillar dessa. 

Men några minus som jag tycker är med dessa pannband är att de är snabbknäppe med karborreband, måste ju fastna hur mycket skit som helst i karborren. Och att det ser ut som att en liten flicka på dagis som leker prinsessa har designat dessa. Lite för barnsliga och gulliga för min stil.
 
Vad tycker ni om dessa pannband? Dom finns i alla fall på Charlies.se nu och kostar 249:- styck.
 
 
Kommentarer
Postat av: Johanna

Jjag håller med dig.. Riktigt gräsliga är dem..

Btw.. Du borde kolla över din design, när man kollar din blogg via mobilen är allt huller Om buller. Lite störigt och gör att man inte orkar läsa riktigt :)

Svar: hm konstigt. När jag kollar är det bara rubriken som inte syns. Likadant på min kompis tele. Vad använder du för mob?
Emma

2014-12-12 @ 16:19:24
URL: http://islandshastpanaset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mountain View

Mitt namn är Emma och jag bor i Örebro. Just nu går jag sista terminen på systemvetenskapliga programmet vid Mittuniversitetet. På min fritid pysslar jag med hästar, och min stora dröm är att till hösten kunna köpa min första egna islandshäst. På denna blogg får ni följa mig genom hästarna och se vad jag hittar på.

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!